Web u izradi
Ja Jesam logo
Centar Integracije Sa Sobom
Ja Jesam logo
Centar Integracije Sa Sobom

Ja Jesam - Iscjeljenje

"Iscjeljenje, a samim tim i cijeli iscjeljivački proces, se događa izvan uma i izvan tijela."

Iscjeljenje

Iscjeljenje, a samim tim i cijeli iscjeljivački proces, se događa izvan uma i izvan tijela. 
To je stanje svijesti, koje "stoji" kao mogućnost komunikacije i postoji u svima i svemu. Drugim riječima, sve ono čega smo svjesni, svjesno je nas u isto vrijeme i način kojim se uspostavlja konekcija je individualan. 

Ja Jesam- Centar za integraciju sa sobom, ne liječi nikakve bolesti, mada se često dogodi, da "bolesti" nestanu same od sebe. 
Korišteni vokabular, poput Naturopatija, Homeopatija, Energetska medicina …. su okvirne informacije, koje imaju za svrhu promjene fokusa životne sile, u smjeru integracije, umjesto razdvajanja. Ako se i predlaže ili savjetuje neki modalitet, uvijek imajte na umu, da se tu ne radi o uklanjanju simptoma, ili zadiranju u bilo kakvu dijagnostiku. 
Dijagnostika i liječenje je jezik vezan za doktorske pristupe liječenju simptoma do kojih oni dolaze svojim metodama. Iscjeljenje ide u sasvim suprotnom smjeru, zapravo "koristi" senzacije tijela i ide im u susret, umjesto njihovog zaustavljanja i potiskivanja. 

Ljudski organizam, privremena forma je mehanizam komunikacije. On je savršeno prilagođen stanju svijesti i životne sile individualnog korištenja i samo je taj pojedinac svjestan i prisutan u njegovom korištenju. Sve ostalo su izmišljanja uma, kroz tumačenja koja odgovaraju postavljenim ideologijama, kojima umovi reze mišljenjem i time prividno stvaraju osjećaj "bolesti" koju liječenjem zapravo šire, a ne liječe, niti izliječe. 
Postati svjestan "svoga" tijela, načina komunikacije (koji je uvijek unikatan), je jedan od mnogih iscjeliteljskih pristupa, kojima se Centar bavi. 

Korištenje "svojeg" uma i otvaranje komunikacije umom, je također metoda iscjeljenja. Kako individualni um prikuplja informacije, kako ih obrađuje (tumači), posprema, a kako ih onda aktivira. Da li je aktivacija u suglasnosti s onim što jeste, ili je pak aktivacija uma vezana za vrijeme (prošla ili buduća mišljenja, koja se nikada ne događaju). 
Cjelokupni mehanizam iscjeljenja je uvijek već prisutan u sistemu, no problem nastaje zbog krivih podataka i samim tim i informacija koje sistem procesira naprazno, koristeći ogromnu količinu životne sile, održavajući stanja uma (borbama i naučenim otporima), koje postoje samo u umu, kao misaona struktura i koja je dostupna i stvarna samo onome tko je misli i nigdje drugo. Iscjeljenjem se dolazi do istine i stvarnosti događanja životom, gdje mišljenje i naučene informacije ne igraju nikakvu ulogu, već se one kao takve, svjesnim korištenjem i prisustvom "brišu" iz uma, jer se njihovo korištenje zaustavlja. 
Nama su postali apstraktni pojmovi umnih konstrukcija stvarnost, pa smo potpuno izgubili konekciju sa stvarnošću i sa sobom, koji stojimo iza svega. Borba sa stanjima tijela i uma, su suštinski gledano, borbe sa samim sobom, u kojima poraženih i pobjednika nema. 

Svjesnost stanja događanja je uvijek pri onome koji stoji iza svega što živi, te je jedini način, (a ujedno i razlog), za integraciju jedino dostupno rješenje za stanja s kojima nismo u stanju izaći na kraj, zbog nepoznavanja sebe.

Pomoć i pomaganje

O "pomoći" i "pomaganju" tu ne može biti riječ, jer je to stanje uma, a ne stvarnost. 
Stanje uma koje misli da mu nešto nedostaje kako bi bio potpun, je mišljenje, nije istina. Što je to što uistinu komunicira sada s tobom? Čega si svjestan/ svjesna? Ako je um aktivan, na površinu će izaći ono čime je um "zabavljen”, te je svako odbijanje besmisleno, jer nam se to zapravo ne događa. Ali doći do tog "mjesta" gdje je svjesnost otvorila komunikaciju s onim što jeste, nije jednostavno. Jer su senzacije tijela, kroz umna djelovanja, preuzele komunikaciju i interpretacija stanja uma je postala stvarnost. A ono što se stvarno dešava, naša čula ne registriraju zbog umnih postavki koje su refleksija (hologram), izmišljenog svijeta, nastalog prikupljenim podacima kroz čula, čime je stvoreno mišljenje o životu, a ne život, kao suština. 
Mi znamo, da misao o životu, nije život, no to je teorija, koju teško provodimo u djelo. Kad smo svjesni da je informacija bitna karika u lancu korištenja uma i tijela, onda je jasno što se tu događa i kojim putem treba ići. 

Ja Jesam je put

Ja Jesam je put, Ja Jesam sam po sebi nema individualnost niti ima identifikaciju. 
Stanje Ja Jesam je, polje nepreglednih, otvorenih, svakom dostupnih informacija, kojima se "upravlja”. Zato su "pomoćna sredstva" a samim tim i "osobe”, koje ti pomažu, besmislene. U iscjeljivačkom procesu, najmoćnije stanje je SVJESNOST, da si uvijek PODRŽAN/A u svemu što jeste i da ti je ta podrška uvijek dostupna, bez izuzetka. 
S tom spoznajom, polako se "oslobađaš" ideje straha od nepoznatog, jer suštinski gledano, jedina nepoznanica, za kojom tragaš, si ti sam.
menu