Web u izradi
Ja Jesam logo
Centar Integracije Sa Sobom
Ja Jesam logo
Centar Integracije Sa Sobom

Zakaži svoj prvi informativni kontakt sa sobom

“Rad” na sebi, nije rad u klasičnom smislu tog pojma, već je to stanje postojanja.
Značenje postojanja je umno stanje, koje se uglavnom bazira na prikupljenim informacijama, a ne na činjeničnom stanju onoga sto jeste. Drugim riječima, stanje Ja Jesam nije novo učenje, dodavanje novih učenja, tehnika, metoda, sklapanja novih igrica, dok boravimo privremeno na ovom nivou komunikacije. Već je to potpuno otpuštanje svih besmislenih znanja, prikupljenih i sortiranih umom. Sama pomisao na takav korak, izaziva panične reakcije u umu, koji “napadajući” mislima, čuva prikupljeni potencijal nagomilanih informacija, kao istinu.

Svi oni koji su došli na ovaj portal, su dovedeni sobom, jer kad je otvaranje komunikacije spremno, sistem se okreće životom u tom smjeru.
Umjesto borbe i nastojanja, treba otvoriti suradnju i komunikaciju, sa sobom, na svom prostoru. Tu ne pomažu tuđa znanja i mišljenja o sebi, već samo i isključivo direktna komunikacija sa sobom i onim što jeste. Zato je ovaj Portal Ja Jesam i otvoren, kako bi dao prostor i podržao to otvaranje. Uvijek se poštuje i slijedi individualno stanje koje je samim tim i sredstvo za otvaranje Istine.
Kad si spreman za tu moćnu fazu, život ti uvijek pokazuje smjer.
Odazovi mu se ❤️

Informativni razgovor daje ti mogućnost otvaranja komunikacije sa sobom, uz punu podršku tvog sadašnjeg stanja, bez priče i mentalnih klastera. To je ujedno i način kojim svatko od nas, individualno “gazi” svojim putem prema sebi. Ako ti treba podrška i stabilnost, kako bi znao tko si, kako bi znao otvoriti sve što u sebi nosiš i što hoćeš dati sebi i svijetu, Ja Jesam - Centar integracije sa sobom ti pruža prostor i podršku za taj moćan korak prema sebi.
.
Zakaži svoj prvi informativni kontakt sa sobom.

"(Obavezno)" označava obavezna polja

Ime i Prezime(Obavezno)
Poruka nije obavezna no možete upisati npr. kad vam je zgodno da se čujemo.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

menu