Web u izradi
Ja Jesam logo
Centar Integracije Sa Sobom
Ja Jesam logo
Centar Integracije Sa Sobom

Ja Jesam - Centar integracije sa sobom

"Iscijeliti se, nije stanje uma, niti je to misaoni koncept, kojeg treba dokazivati. 
Ti znaš da ti jesi i da je time sve prisutno."

O centru

Jedini, postojeći Centar za Sve što jeste, je Ja Jesam, pa je samim tim cijeli proces u startu, postavljen na temeljima istine, a ne na temeljima tumačenja i pretpostavki. Iscijeliti se, nije stanje uma, niti je to misaoni koncept, kojeg treba dokazivati. Ti znaš da ti jesi i da je time sve prisutno. 

Ja Jesam - Centar integracije sa sobom, je stanje Postojanja. S obzirom na to da svi ovdje prisutni na zemlji jesmo, posjedovanje Postojanja je besmislena kategorija, no čini se da je to stanje nemoguće dosegnuti, da su potrebne posebne smjernice, znanja, naukovanja….. jer se često čini, da smo zapeli u vremenu, da nas prostor sve više ograničava i da je dolaženje sebi, nemoguća misija. 
Mi se bavimo liječenjem, zbog mišljenja da nešto s nama u odnosu na svijet koji nas okružuje, nije u redu, da krivo živimo, da su nam hranjenja pogrešna, da su nam pijenja nedostatna, da ništa ne činimo kako bi protokolarno trebalo, jer su nam parametri poređenja nametnuti nekim čudnim, neobičnim znanjima, čija primjena postaje glavnim razlogom naših boljenja i patnji. Ali mi nismo to! Kad se polako i strpljivo provede vrijeme sa sobom, postaje jasno, da je unikatnost stanja postojanja, neusporediva, da je neponovljiva i da je se ne može kopirati, ma što o tome mislili. Mi pokušavamo stalno nešto postati, a mi već sve jesmo i upravo tu, na tom mjestu, je centar integracije sa sobom. 

Centar Ja Jesam, otvara stanje Postojanja, otvara unikatnu Istinu o svemu što jesi i što sobom živiš. Tu, na tom "mjestu", ne možeš glumiti sebe, ne možeš izmišljati, niti pokušavati…. tu sve spontano "spada" jer ga nema ništa držati i podržavati. Tu ti bas Jesi to, što ti Jesi i punim kapacitetom daješ sebe svemu podjednako. Udah i izdah uvijek pokazuju put, otvarajući komunikaciju čisto i usklađeno. 

To što jesi, ne možeš saznati od drugih, jer su "drugi" uvijek tu da te "vrate" Tebi, da te integriraju u onome što je tobom prisutno. Naučiti o sebi ne možeš, jer takvo "znanje" ne postoji, ali ono što ti uvijek i jedino možeš je BITI TO ŠTO JESI. 
Pa kad osjetiš poziv sobom, da si ga spreman otvoriti i dati, ovdje ćeš dobiti podršku Istinom. Iscjeljivački proces ne traži liječenje, jer liječiti nemaš što, ne traži preinake zbog krivog i naopakog mišljenja i poređenja, jer je to samo zamjena jedne sheme drugom. Iscjeljivanje se uvijek događa sada, u jednoti sa životom, sa svim onim što jeste, od čega ne možeš pobjeći, niti možeš ista mijenjati. Za iscjeljenje ti ne treba hrabrost, jer miran um otvara prihvaćanje istine, bez otpora. Iscjeljenje je moguće otvoriti samo tobom, ti si mu i sredstvo i način i cilj… ti sve to već jesi. 

Pa kad si sobom pozvan, zakorači jer taj put si dužan prolaženjem sebi dati.
menu